Jouw toekomst in de techniek begint bij ons!

Wil jij een leerzame stage-ervaring of leerwerkplek bij een technisch bedrijf? Dan ben je bij de FOJA Groep, de moedermaatschappij van o.a. technisch totaalaanbieder Hamer, project- en inspectiespecialist ContrAll en bedrijfswagen- en maatwerkspecialist FBS, aan het juiste adres! We bieden jou de kans om je passie voor techniek om te zetten in een boeiende stage of leerwerkplek.

Hamer, ContrAll en FBS zijn SBB-erkende leerbedrijven. Hierdoor kunnen wij studenten van diverse opleidingsrichtingen een goede stage-/leerplek bieden. Ook voor kortdurende oriënteerde stages hebben wij diverse mogelijkheden!

Mbo stages BOL

Door onze brede technische kennis is er voor elke technische mbo-student wel een plek te vinden. Wij hebben vaak plek voor korte oriënteerde vmbo stages (snuffelstages) en langere stagetrajecten voor BOL-studenten. We hebben niet alleen technische stages, maar ook stageplaatsen in ons magazijn, bij personeel & organisatie/HR of op onze inkoop- of verkoopafdeling!

Liever werkend leren? Kies BBL!

Bij een BBL leerwerkplek werk je vier dagen en ga je één dag per week naar school om nóg meer (theoretische) kennis op te doen, die je daarna meteen op de werkvloer kunt toepassen.

Hbo (afstudeer)stages

Bij de FOJA Groep willen we altijd vooruit en hiervoor is onderzoek nodig. En wie kan dit beter dan een student die alle middelen en mogelijkheden tot zijn beschikking heeft? We willen graag van jou leren.

Een hbo stage gaat altijd gepaard met een onderzoek, groot of klein. Je werkt mee in de praktijk, maar je krijgt ook genoeg tijd en begeleiding voor je onderzoek. We hebben altijd zelf ideeën voor onderzoeken die we willen laten uitvoeren, maar heb jij zelf een goed idee voor een onderwerp? Dan is dit ook zeker welkom. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat wij van jou verwachten is dat je initiatief neemt en zelfstandig kunt werken.

Niet-technische stages

Techniek is onze core-business, maar dit betekent niet dat alleen technische studenten bij ons terecht kunnen voor een leerzame stageplaats. We zoeken ook stagiairs voor de logistiek (inkoop en magazijn), marketing/sales, finance en P&O. Enige affiniteit met techniek is hierbij wel een pré.

Maak kennis met onze bedrijven…

Hamer
Hamer is een familiebedrijf dat al sinds 1938 bestaat. Haar kernactiviteit is techniek; technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. Wij zijn een brede technische organisatie waar meer dan 500 medewerkers dagelijks bouwen aan de toekomst van Nederland, want zonder techniek staat alles stil. We werken regelmatig voor grote merken zoals Shell, Total, BP, McDonald’s en KPN. Wil jij, net als wij, ook voor deze grote merken werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

ContrAll
ContrAll verzorgt advies, ontwerp, engineering, projectmanagement en inspecties voor de industriële en brandstoffensector. Bij ContrAll werken we iedere dag nauw samen om mooie projecten neer te zetten en tot innovatieve oplossingen te komen. Dit doen we in een hecht en ambitieus team van ongeveer 30 collega’s bestaan uit: projectleiders, engineers, CAD tekenaars en andere specialisten, waarbij plezier, groei en creativiteit centraal staan.

FBS
FBS is een universele bedrijfswagenspecialist waar klanten terecht kunnen voor reparatie, onderhoud, opbouw (hiab dealer), verhuur, aankoop en keuringen van alle merken bedrijfsvoertuigen. Bij ons heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Als je bij ons stage komt lopen, kom je terecht in een team van 25 ervaren monteurs en krijg je de kans om aan veel verschillende voertuigen te werken.

Praktijkcoördinator

Om je goed te kunnen begeleiden krijg je naast een werkbegeleider (bedrijfsbegeleider) ook ondersteuning van een praktijkcoördinator. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen goed te begeleiden en ze een goede, leerzame plek te bieden. De praktijkcoördinator zorgt voor goed contact tussen school, de werkbegeleider en de leerling. Ook voorziet de praktijkcoördinator, indien nodig, in aanvullende trainingen bij bijvoorbeeld het behalen van het VCA.

Als stagiair/leerling wordt van je verwacht dat je tijdens je stage meedraait in de organisatie. Dat wil zeggen dat je meewerkt aan projecten en dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast staat elke stage in het teken van een thema dat afhankelijk is van de afdeling waar je terecht komt en de opleiding die je volgt.

Kortom, waarom kiezen voor een stage- of leerwerkplek bij de FOJA Groep?

  • Verschillende technische disciplines: we hebben een breed scala aan technische diensten. Of je nu geïnteresseerd bent in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, IT, duurzame brandstoffen of autotechniek, bij ons vind je de perfecte stage die bij jouw interesse past.
  • Hands-on ervaring: je draait mee in onze organisatie en werkt mee aan projecten en de dagelijkse werkzaamheden waardoor je waardevolle praktische kennis op doet.
  • Praktijkcoördinator: om je goed te kunnen begeleiden krijg je naast een werkbegeleider ook ondersteuning van een praktijkcoördinator. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen goed te begeleiden en ze een goede, leerzame plek te bieden. De praktijkcoördinator zorgt voor goed contact tussen school, de werkbegeleider en de leerling.
  • Innovatie: we zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Tijdens de stage krijg je de kans om mee te denken als je ziet dat een proces beter of anders kan.
  • Kans op een baan: heb je bewezen dat je een goede aanvulling bent op ons team? Dan kan het maar zo zijn dat we je bij ons willen houden. We hebben altijd plek voor uitblinkers.
  • Stagevergoeding: we belonen je inzet met een passende stagevergoeding, afhankelijk van opleiding en leerjaar.

Wil je meer weten? Neem contact op via werkenenleren@fojagroep.com of laat je gegevens achter via onderstaande formulier en we nemen z.s.m. contact met je op.

Kom je stagelopen bij de FOJA Groep?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Naam(Vereist)
Ik heb interesse in een stage of leerwerkplek bij...